لاپید: آزادی اسرای اسراییلی مهم‌تر از پیروزی بر حماس است

کشته شدن بیش از ۲۰ اسیر صهیونیست در حملات رژیم صهیونیستی به غزه باعث افزایش فشار‌ها به کابینه دولت نتانیاهو برای توافق با فلسطینی‌ها به منظور رسیدن به یک راهکار سیاسی برای تبادل اسرا شده است، اتفاقی که مستلزم پایان جنگ است که احزاب راستگرای صهیونیست حاضر به پذیرش آن نیستند. 

به گزارش تله تریدر، یائیر لاپید، رهبر مخالفان دولت نتانیاهو امروز اعلام کرد: بازگرداندن سالم تمامی اسرا بسیار مهم‌تر از پیروزی در جنگ با حماس در غزه است. 

لاپید در که در جلسه کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) سخن می‌گفت، افزود: من تایید می‌کنم که شکست حماس و آزادی اسرا هر دو اهداف بزرگ و بااهمیتی هستند، اما از جنبه ضرورت، این دو هدف یکسان نیستند و جان اسرای ما مهم‌تر از پیروزی در جنگ است. 

وی خاطر نشان کرد: ما در زمینه آزادی اسرای خود به میزان کافی تلاش نکرده ایم. ما نیازمند آن هستیم که تمامی اقدامات را در این زمینه انجام دهیم تا تمامی آن‌ها را به طور سالم بازگردانیم. 

جنبش حماس و جهاد اسلامی تاکید دارند تا زمانی که جنگ در غزه ادامه دارد و دشمن صهیونیستی به خصومت خود علیه مردم بی دفاع فلسطین ادامه می‌دهد، امکان مذاکره برای تبادل اسرا وجود ندارد. این دو جنبش بر تبادل همه با همه (تمامی اسرای صهیونیست در برابر تمامی زندانیان فلسطینی) تاکید دارند.