سوخت قاچاق باز هم آتش به پا کرد

بابایی از آتش‌سوزی ناشی از نگهداری مقدار زیادی بنزین و گازوئیل قاچاق در روستای الله‌آباد، خبر داد و گفت: بیش از ۶٠٠ لیتر سوخت که در یک منزل مسکونی دپو شده بود، دچار آتش‌سوزی شد.

وی ادامه داد: حرارت بسیار زیاد ناشی از این آتش‌سوزی، علاوه بر آتش زدن خودرو، ساختمان منزل مسکونی را که محل نگهداری سوخت قاچاق بود، طعمه حریق کرد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات‌ایمنی شهرداری کرمان، زمان وقوع این حادثه را بامداد روز یکشنبه سوم دی‌ماه، اعلام کرد و ادامه داد: آتش‌سوزی در حال گسترش بود و منازل همجوار نیز درگیر حریق شده بودند که با اقدام فوری آتش‌نشانان، این آتش‌سوزی بزرگ مهار شد و جان‌ و مال بسیاری از ساکنان آن محدوده، نجات یافت.

بابایی با اشاره به اعزام سریع ۴ دستگاه خودروی مهار آتش از ۴ ایستگاه آتش‌نشانی، تصریح کرد: به علت حجم بالای سوخت مایع، این آتش‌سوزی قبل از حضور آتش‌نشانان در محل حادثه، گستره زیادی پیدا کرده بود که خوشبختانه با اقدامات فوری و صحیح آتش‌نشانان، به هیچ‌یک از ساکنان آسیبی نرسید.