کاشت ۸ هزار درختچه زینتی در بلوار شهید مطهری 

کاشت ۸ هزار درختچه زینتی در بلوار شهید مطهری 

صالحی مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قزوین از حذف ۱۵ هزار متر مربع چمن و کاشت بیش از ۸ هزار درختچه زینتی در بلوار شهید مطهری با هدف اصلاح الگوی کاشت و صرفه جویی چشمگیر در مصرف آب خبر داد. 

صالحی اجرای این طرح را در راستای صرفه جویی در مصرف آب و متناسب سازی طرح‌های کاشت با شرایط آب و هوایی قزوین برشمرد.

وی اظهار داشت: گونه جایگزین در این طرح، درختچه زینتی پیروکانتا با نیاز آبی اندک و سازگار با شرایط اقلیمی قزوین می‌باشد که به صورت کاشت سرتاسری در ۲ ردیف از حاشیه‌های این بلوار و به طول ۴ کیلومتر اجرا شده است. 

صالحی یادآور شد: طی سه سال اخیر کاشت چمن به عنوان یک گیاه با مصرف بالای آب به شدت محدود شده و سطوح چمن کاری موجود در گذشته کاشته شده است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قزوین گفت: با توجه به باز طراحی جدید فضای سبز این بلوار با تکیه بر گیاهان پرچینی و پیاده سازی سیستم جدید آبیاری به صورت قطره ای، علاوه بر صرفه جویی قابل ملاحظه در مصرف آب، هزینه‌های نگهداری نیز کاهش می‌یابد.