الجزیره: اسرائیل دست به دامن اوکراین شده است

شبکه الجزیره اعلام کرد که ۷ نظامی اوکراینی در درگیری با نیرو‌های مقاومت فلسطین در محله «الشجاعیه» شهر غزه کشته  شدند.یک ویدیو در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که نشان می‌دهد شماری از نظامیان که در پشت دیوار پناه گرفته و به زبان اوکراینی سخن می‌گویند.

به گزارش الجزیره، یکی از این نظامیان برای توجیه نبرد با ملت فلسطین و در سخنانی که ثابت می‌کند آن‌ها از جای دیگری آمده‌اند، می‌گوید: برای نبرد به اینجا آمده‌ایم تا هولوکاست جدیدی اتفاق نیافتد.

الجزیره به نقل از خبرگزاری «قدس» اعلام کرد که ۷ مزدور اوکراینی در درگیری‌های شدید محله الشجاعیه غزه به هلاکت رسیدند. در واکنش به این اخبار، وزارت خارجه اوکراین اعلام کرده است که کی یف هیچ نظامی را به نوار غزه یا جای دیگری اعزام نکرده است. سخنگوی وزارت خارجه اوکراین گفته است که شاید نظامیانی که به زبان اوکراینی سخن می‌گویند اسرائیلی‌های اوکراینی الاصل باشند.

رژیم صهیونیستی در محله الشجاعیه غزه با تلفات و خسارت‌های سنگینی روبرو شده است. براساس گزارش‌های رسانه‌ای، هزاران مزدور فرانسوی در کنار مزدورانی از انگلیس، آلمان و کشور‌های آفریقایی در حال نبرد با مبارزان فلسطینی در غزه هستند. روز پنجشنبه نیز آفریقای جنوبی به شهروندان خود درباره نبرد در کنار نظامیان رژیم صهیونیستی در غزه هشدار داد.