سازمانهای بین المللی ابزاری در دستان قدرتهای بزرگ هستند و ماهیتی مستقل ندارند که بتوانند در شرایط بحرانی و در تضاد منافع با قدرتهای بزرگ بتوانند کاری از پیش ببرند. با این حال، وسعت ویرانیها و تلفات انسانی جنگ غزه به حدی است که صدای این نهادها را نیز درآورده است.
به گزارش الجزیره، آژانس کودکان سازمان ملل (یونیسف) امروز (سه شنبه) اعلام کرد از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون ۷ هزار و ۷۰۰ کودک جان خود را از دست داده اند.
جیمز الدر، سخنگوی یونیسف در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: بدون آب سالم، غذا، و امکانات بهداشتی که تنها تحت یک آتش بس بشردوستانه محقق شدن آنها امکان پذیر است شمار کودکانی که به دلیل بیماری جان خود را از دست خواهند داد میتواند بسیار بیشتر از کشته شدگان ناشی از بمباران باشد.
یونیسف به همین دلیل و برای جلوگیری از افزایش شمار تلفات غیرنظامیان به ویژه کودکان خواستار استقرار آتش بس با دوام در باریکه غزه است.
سازمان پزشکان بدون مرز نیز با صدور بیانیهای اعلام کرد: با گذشت ۲ ماه از جنگ غزه، اسراییل جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری این باریکه را در بخش جنوبی متمرکز ساخته است. با این حال، حملات هوایی به این منطقه نشان میدهد هیچ جایی برای غیرنظامیان در غزه امن نیست.
این بیانیه میافزاید: در بیمارستان ناصر در خان یونس بخش اورژانس تکمیل شده و بیماران اکنون بر روی زمین مداوا میشوند. پزشکان اجساد کودکان کشته شده را بر گوشهای نهاده تا جا برای کودکان زخمی دیگر باز شود که قرار است در هر صورت به دلیل نبود امکانات جان خود را از دست بدهند.