کلاهبرداری تلفنی و پیامکی در پوشش فروش سکه یا اشیای عتیقه

سرهنگ حمید افرامن سرپرست معاونت فرهنگی واجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس اظهار کرد: اخیرا افرادی سودجو و کلاهبردار با ترفند فریب و بیان مطالب دروغ و بی اساس، از آن‌ها درخواست می‌کنند در فروش سکه تاریخی یا اشیای عتیقه با آن‌ها همکاری کنند.

این مقام انتظامی اضافه کرد: در این روش که از طریق برقراری تماس تلفنی و یا ارسال پیامک است، فرد کلاهبردار با استفاده از جملات فریبنده از جمله فروش سکه‌های طلای تاریخی مکشوفه، فرد گیرنده تماس یا پیام را وسوسه کرده و تحریک به همکاری و همراهی می‌کنند.

سرهنگ افرامن گفت: علی رغم برخورد متعدد پلیس با این موضوع و دستگیری کلاهبرداران بسیاری در این زمینه، اما به علت زودباوری مردم و پرسود بودن این مقوله برای کلاهبرداران همچنان شاهد تداوم این نوع کلاهبرداری هستیم.

او ادامه داد: این کلاهبرداران با تظاهر به اینکه فردی کم سواد هستند، اقدام به فروش سکه و اشیای عتیقه می‌کنند، تصریح کرد: شهروندان باید مراقب باشند که این افراد به صورت باندی اقدام کرده و بیشتر در نقاط ناشناس، خارج از دسترس و بیرون از شهر با قربانی قرار می‌گذارند و ممکن است در صورت فریب فرد و کشاندن او به محل قرار، برای رسیدن به خواسته خود به اقدامات خشونت آمیز از جمله ضرب و شتم، سرقت به عنف و حتی قتل متوسل شوند.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس فارس با بیان اینکه برابر قانون، خرید و فروش اشیای عتیقه اصلی و تقلبی جرم است از شهروندان درخواست کرد: در صورت دریافت پیام یا تماس تلفنی از سوی فرد یا افراد ناشناس و درخواست همکاری برای فروش سکه تاریخی یا عتیقه مطمئن باشند که این‌موضوع ۱۰۰ درصد غیرواقعی بوده و فرد قصد فریب و کلاهبرداری از آن‌ها را دارد. 

سرهنگ افرامن تاکید کرد: مردم تحت هیچ شرایطی به تماس‌ها یا پیامک‌های افراد ناشناس توجهی نکرده و در صورت مواجه شدن با این مساله بلافاصله شماره تلفن فرد را به پلیس ۱۱۰ گزارش کنند تا شاهد کلاهبرداری افراد سودجو نباشیم.