رونمایی از محصول بهبود دهنده نان بر پایه مالت جو

آیین رونمایی از محصول بهبود دهنده نان بر پایه مالت جو با حضور حمید پاداش معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

فضل الله رحمتی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: این فرآورده از آسیاب کردن دانه‌های جوانه زده (مالت) تولید شده است که با افزودن به خمیر نان، فرآیند تخمیر بهبود داده می‌شود.


بیشتر بخوانید


وی افزود: ماندگاری طولانی‌تر نان، جلوگیری از بیات شدن و غنی‌تر شدن نان و صنایع غذایی بهره‌مند از مزایای این محصول است.

با حضور معاون رئیس جمهور از محصول بهبود دهنده نان بر پایه مالت جو رونمایی شد.