جذب ۳۰۰ میلیارد تومان برای بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی هسته‌ای بوشهر

احمد محمدی‌زاده سه‌شنبه شب نشست با بسیج جامعه پزشکی استان و تجلیل از فعالان کادر درمان که در پیاده روی اربعین مشارکت داشته اند با اشاره به اهمیت بسیج و بسیجی اظهار داشت: امام راحل در ابتدای شکل گیری بسیج فرمودند که امیدوارم روزی بسیج جهانی اسلام تشکیل شود و امروز شاهد هستیم که در جای جای منطقه، بسیجیان حضوری مؤثر دارند.

وی افزود: در عراق و یمن و لبنان و سوریه و سایر نقاط خاورمیانه شاهد حضور مؤثر گروه‌های بسیجی و حزب اللهی هستیم که خواب را بر دشمنان حرام کرده اند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه درمان و آب و راه از موضوعات محوری استان است خاطر نشان کرد: برای توسعه این حوزه‌ها از تمام توان و ظرفیت موجود بهره می‌گیریم.

محمدی زاده با اشاره به راه اندازی بخش جراحی بیمارستان امیرالمومنین بوشهر تصریح کرد: طبقه چهارم و پنجم این بیمارستان بزودی افتتاح می‌شود و خدمات رسانی لازم را ارائه می‌کند.

وی اضافه کرد: تا خرداد سال آینده مجتمع آزمایشگاهی تخصصی بیمارستان قائم سپاه مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر از تجهیز و راه اندازی بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی هسته‌ای بوشهر خبر داد و گفت: برای تجهیز بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی هسته‌ای حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار جذب شده که سال آینده این مجموعه به بهره برداری می‌رسد.

محمدی زاده بیان کرد: مجتمع درمانی دکتر آرامی تا دهه فجر به بهره برداری می‌رسد که ۶۰ مطب تخصصی برای این مجموعه پیش بینی شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم تاکنون ۸۰۰ تخت جدید بیمارستانی در استان شروع به ساخت شده که حداقل ۶۰۰ تخت تا دو سال آینده وارد مدار می‌شود.