افتتاح طرح های هادی و برق رسانی در فهرج

صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان پروژه برق رسانی نهصت ملی مسکن و طرح هادی روستای دهنو بهزادی به بهره برداری رسید.  

 حسین سعیدنیا، فرماندار شهرستان فهرج در حاشیه بهره برداری از پروژه برق رسانی نهضت ملی مسکن در روستای دهنو بهزادی گفت: این پروژه برق رسانی، شامل: احداث ۲ دستگاه پست توزیع عمومی،۵۰۰ متر شبکه فشار متوسط، ۲ هزار و ۴۰۰ شبکه فشار ضعیف و نصب ۷۰ دستگاه چراغ روشنایی معابر است.

او افزود: عملیات اجرای این پروژه در هفته دولت آغاز شد و امروز طی یک اقدام جهادی ۳ ماهه به بهره برداری رسید.  

سعیدنیا می‌گوید: برای اجرای این پروژه ۳۲میلیارد ریال هزینه شده است.

همچنین طرح هادی روستای دهنو بهزادی بخش مرکزی فهرج شامل آسفالت و زیرسازی به بهره برداری رسید.  

محمدصادق پاکزاد رییس بنیاد مسکن فهرج در این‌زمینه گفت: در این طرح ۶ هزار و ۵۰۰ متر مربع از روستای دهنو بهزادی آسفالت و زیرسازی شده  و با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از اعتبارات قیر مشارکتی امروز به بهره برداری رسید.

 همچنین طرح هادی روستای مبارک آباد از توابع بخش مرکزی فهرج، شامل: آسفالت و زیرسازی به بهره برداری رسید.  

محمدصادق پاکزاد رییس بنیاد مسکن فهرج در این باره نیز گفت: این طرح به طول ۵ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.