معاون برنامه‌ریزی فرماندار ابهر:
۸۲ درصد اشتغال هدفگذاری شده در ابهر محقق شد

عباس امیرلو  معاون برنامه‌ریزی فرماندار ابهر گفت: ایجاد ۲ هزار و ۹۳۰ فرصت شغلی جدید در سطح شهرستان در سال جاری هدفگذاری شده است.

امیرلو افزود: روند ایجاد اشتغال در سطح شهرستان در سال جاری مطابق با برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش می‌رود.

وی اظهار کرد: در سال گذشته نیز ۱۰۰ درصد هدفگذاری ایجاد اشتغال در سطح شهرستان محقق شد.

امیرلو به پایش مستمر وضعیت شهرستان ابهر در سامانه ملی رصد اشتغال اشاره کرد و افزود: با انجام اقدامات لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی تا پایان سال، شاهد تحقق کامل تعهد ایجاد اشتغال در شهرستان خواهیم بود و دستگاه‌های عضو کمیته اشتغال نیز در این خصوص باید اهتمام جدی داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی فرماندار ابهر خاطرنشان کرد: استفاده از نیروی انسانی کارآمد همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحدهای تولیدی شهرستان مطرح بوده‌ است و در همین رابطه اداره تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی شهرستان ابهر و کاریابی‌های دارای مجوز موضوع مهم تأمین نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای تولیدی فعال ابهر را با جدیت دنبال می‌کنند.