اجرای ۴۲۲ برنامه هفته بسیج در فردیس

 سرهنگ پاسدار جعفر فلاح نژاد در جلسه آغاز هفته بسیج به تشریح برنامه‌های سپاه در فردیس پرداخت و افزود: این برنامه‌ها فرهنگی، اجتماعی و امنیتی در حوزه‌های مختلف خدمات رسانی و جهادی سپاه و بسیج در پایگاه‌ها برنامه ریزی کردند اجرا خواهد شد.

وی اظهار کرد: به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) تجلیل از پرستاران، اهدای ۵۰ سری جهیزیه به ۵۰ زوج مددجو و نیازمند، تجلیل از فرماندهان پایگاه‌ها و شورا‌های حوزه بسیج در قالب جشنواره مالک اشتر و تجلیل از نخبگان منتخبان بسیج در عرصه‌های مختلف پنج آذر ماه جاری برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: اجتماع و رزمایش بسیجیان در روز‌های پنجشنبه و جمعه دوم و سوم آذرماه جاری در محوطه مصلای امام خمینی (ره) فردیس همراه با اجرای نمایش نظامی و نمایشگاه جنگ افراز‌های سبک و نیمه سنگین اجرا می‌شود.

وی به گردهمایی دختران شهید حاج قاسم اشاره کرد و گفت: این گردهمایی با عنوان دختران رویدادساز در مصلای امام خمینی (ره) فردیس برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه فردیس گفت: قبل از خطبه‌های نماز جمعه کرج فرمانده سپاه استان سخنرانی خواهند داشت و بعد از نماز جمعه رزمایش امنیتی ۱۰ هزار نفری را در سطح استان خواهیم داشت و در فردیس هم این رزمایش بعدازظهر جمعه اجرا خواهد شد ۶ گردان امنیتی و ۴ گردان بیت المقدس در این رزمایش حضور دارند.
فلاح نژاد افزود: ایجاد ایستگاه صلواتی در ۲۲ نقطه شهر به صورت هفتگی، برگزاری ۱۶ یادواره شهید، برگزاری ۵۱ مراسم آبرو محله در محلات و گلباران قبور مطهرشهدا، جشنواره سرود در دوم آذرماه در سالن ولایت اداره ارشاد فردیس اجرا می‌شود.

وی به پخت نان رایگان در مناطق کم برخوردار اشاره کرد و افزود: با همکاری بسیج اصناف، اتاق اصناف و صمت فردیس ۶۰ نانوایی به صورت رایگان نان به مردم اهدا خواهند کرد.

وی سرکشی از ۱۲۰ خانواده شهید، اختتامیه جشنواره‌های تئاتر و عکس، برگزاری میزخدمت در مساجد، برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی در سالن‌های تحت پوشش سپاه، اکران ۵۰۰ متربنر از خدمات بسیج در بیلبورد‌ها و تابلو‌های سطح شهرستان و اجرای پاتوقی سرود و تئاتر در خیابان‌ها را از جمله برنامه‌های سپاه فردیس در هفته بسیج برشمرد.

فرمانده سپاه فردیس گفت: بازدید اردوی راهیان پیشرفت با پارک علم و فناوری هوافضا برای دانش آموزان، اعزام ۶۰۰ دانش آموز دختر به راهیان نور از مناطق عملیاتی جنوب کشور و اعزام نخبگان دانش آموز در مرحله سوم به راهیان نور، برگزاری شورای اداری در فرمانداری با محوریت بسیج خواهیم داشت.