مدیرکل هواشناسی ایلام:
گنجوان بیشترین دریافت نزولات جوی ایلام را ثبت کرد

سیروس نادری زرنه مدیرکل هواشناسی ایلام اظهار کرد: ایستگاه‌های باران سنجی داخل شهر ایلام و بولی از توابع چوار در این بازه زمانی ۴۴ میلمیتر و ایستگاه باران سنجی مستقر در فرودگاه نیز ۴۲.۸ میلیمتر بارش ثبت کرده اند.

وی افزود: آبدانان با ۳۴.۵ میلیمتر و صالح آباد از توابع مهران با ۳۳ میلیمتر در رده بعدی بیشترین دریافت نزولات جوی هستند و سراب باغ با پنج، موسیان و هلیلان چهار، پهله سه، میمه ۲.۴ و شباب ۲ میلیمتر کمترین دریافت بارش باران را داشته اند.

نادری زرنه مطرح کرد: در این مدت ایستگاه‌های باران سنجی مراکز شهرستان‌های ایلام ۴۴، آبدانان ۳۴.۵، ایوان ۲۸، چرداول ۲۳.۴، چوار ۲۰، بدره و ملکشاهی ۱۸، سیروان ۱۱.۶، دره شهر ۱۰، مهران ۹.۸، دهلران ۷.۸ و هلیلان نیز چهار میلیمتر بارش داشته است.

وی ادامه داد: بارش‌ها به صورت رگباری است که اوج آن در طی ساعات امروز رخ می‌دهد و احتمال سیلابی شدن رودخانه ها، رانش زمین، ریزش کوه و انسداد جاده‌ها و شکستن پل و ابنیه‌ها وجود دارد.