زورگیری خودرو در پی اختلاف مالی در کهنوج

سرهنگ علیرضا امیری گفت: در پی اعلام زورگیری یک خودرو در یکی از نقاط شهر کهنوج و حضور پلیس در صحنه مشخص شد چند نفر با وعده انجام کار تعمیراتی، مالک خودرو را به اطراف شهر و محیطی خلوت کشانده و با ضرب و جرح وی، خودروی سواری این فرد را سرقت کرده و از محل متواری شده اند.

 وی افزود: در ادامه با انجام تحقیقات محلی توسط ماموران پلیس آگاهی مشخص شد علت وقوع این زورگیری اختلاف مالی بین چند نفر از افراد طوایف بوده که در ادامه با پیگیری‌های پلیس این خودرو کشف و تحویل مالباخته شد.

سرهنگ امیری با اشاره به اینکه در پی این زورگیری احتمال افزایش تنش و نزاع طایفه‌ای متصور بود تصریح کرد: در این راستا با انجام اقداماتی تلاش کردیم با ایجاد صلح و سازش از ادامه اختلافات و درگیری طایفه‌ای و اینگونه اقدامات نادرست جلوگیری شود.