تولید انواع ضد کف برای صنایع مختلف در پژوهشکده جهاد دانشگاهی

محمد نیک سیرت، عضو گروه پژوهشی تولیدکننده آنتی فوم در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی بیان کرد: یکی از خدماتی که گروه ما ارائه می‌دهد تولید مواد شیمیایی پرمصرف در صنایع مختلف است. تولید کف در واحدهای فرایندی و صنایع مختلف همیشه با معضلاتی روبه‌رو بوده است.

او با اشاره به انواع آنتی فوم‌های تولید شده توسط این گروه، ادامه داد: ما توانستیم آنتی فوم‌های مختلفی را تولید کنیم. آنتی فوم‌های سیلیکونی که پایه آبی هستند و به صورت جنرال در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می ‎گیرند. آنتی‌فوم‌های ترکیبی غیر سیلیکونی و پودری از انواع دیگر آنتی فوم‌ها هستند.

این پژوهشگر افزود: گروه ما این قابلیت را دارد که آنتی فوم ها را در مقیاس نیمه صنعتی و صنعتی تولید کند. آنتی فوم‌هایی که ما تولید کردیم کاربردشان در صنایع خاص، نفت ، گاز، بتن، مواد شوینده، رنگ و رزین است.

او تاکید کرد: با توجه به تجارب چندین ساله، این قابلیت را داریم که می‌توانیم آنتی‌فوم‌های مورد نیاز صنایع مختلف را با توجه به کاربردهای خاصی که دارند به تولید صنعتی برسانیم.