گفتگوی رئیس جمهور مصر و دبیرکل سازمان ملل درباره تحولات غزه

به گزارش روسیا الیوم، احمد فهمی سخنگوی ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور این کشور تلفنی با آنتونیو گوترش گفتگو کرده است.

دو طرف در این تماس تلفنی درباره آخرین تلاش‌های دیپلماتیک انجام شده برای برقراری آتش بس در غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه به این باریکه با یکدیگر رایزنی کرده‌اند.

رئیس جمهور مصر در این تماس از دبیرکل سازمان ملل متحد به خاطر موضع گیری‌های سیاسی و بشردوستانه متوازنی که در قبال وقایع غزه داشته، تشکر و قدردانی کرده است.

 نیرو‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت غرب از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.