رئیس کل دادگستری استان بوشهر:
۳۵ زندانی بومی «رای باز» دیلم مشغول به کار می‌شوند

مهدی مهرانگیز در بازدید میدانی از شرکت شهرک‌های صنعتی شهرستان دیلم اظهار کرد: موضوع اشتغال زندانیان رای باز از جمله اولویت‌های دادگستری استان بوشهر است که در این زمینه با برخی از تولیدی‌ها و کارخانجات رایزی شده است.

وی افزود: افرادی که مشمول «رای باز» می‌شوند، می‌توانند به عنوان یک نیروی مولد صاحب شغل شده و متناسب با نوع تخصص از آن‌ها استفاده شود.

رییس کل دادگشتری استان بوشهر تصریح کرد: برخی از کارخانجات و مراکز تولیدی به علت مشکلاتی که در حوزه محیط زیست، برق، آب و دریافت‌نکردن تسهیلات مورد نیاز دارند، از چرخه تولید خارج شده و یا با ظرفیت کمی در حال فعالیت هستند که با ورود دادستان بعنوان مدعی العموم بسیاری از این موارد مرتفع خواهد شد.

مهرانگیز ادامه داد: با بازگشایی این شرکت‌ها، از ۲۵۰ تا ۳۰۰ نیروی کار قادر به اشتغال در این واحد‌ها هستند که باعث رونق اقتصاد و جلوگیری از فقر و فساد می‌شود.

معاون سیاسی فرماندار دیلم ضمن قدردانی از حضور رئیس کل دادگستری استان بوشهر در این شهرستان گفت: پیگیری مسئولان در راستای حل انتظارات واحد‌های اقتصادی، اتفاقات خوبی را در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در حوزه احیا واحد‌های راکد، افزایش تولید و استفاده از ظرفیت نیروی کار در شهرستان رقم خواهد زد.

محمدامین خلیجی افزود: باتوجه به رویکرد دولت سیزدهم در بحث اشتغال، مشکلات فعالان و سرمایه گذاران حوزه اقتصادی در کارگروه رفع موانع تولید مورد بررسی قرار می‌گیرد تا در اسرع وقت مشکلات آن‌ها برطرف شود.