فروش سکه‌های تقلبی کار دست فروشندگان داد

مهدی حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت : پس از ارجاع چند پرونده به پلیس آگاهی و شکایت تعدادی از زرگران کرمانشاه مبنی بر اینکه مورد کلاهبرداری قرار گرفته و شخصی به آن‌ها سکه تقلبی فروخته، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: کاراگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی با انجام کار‌های اطلاعاتی و تحقیقات گسترده موفق به شناسایی عامل فروش سکه‌های تقلبی شده و در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

 حاجیان ادامه داد: متهم دستگیر شده در بازجویی‌ها به ارتکاب کلاهبرداری ۱۲ میلیارد ریالی از ۲۷ نفر به واسطه فروش سکه‌های تقلبی اعتراف و عنوان کرد که خودش سکه‌ها را از شخصی که ساکن یکی از استان‌های شمال غربی است، خریداری کرده است.

رئیس پلیس استان کرمانشاه افزود: کاراگاهان پلیس آگاهی در ادامه موفق به شناسایی آن فرد شده و در عملیاتی او را دستگیر کردند که این متهم پس از انتقال به کرمانشاه به جرم خود اعتراف کرد.

وی از تشکیل پرونده‌ای در این خصوص و معرفی متهمان دستگیر شده به دستگاه قضایی جهت سیر مراحل قانونی خبر داد .