تکمیل چرخه فرآوری، نیاز جدی صنعت پرورش شتر

شبانی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این میزان گوشت شتر از ۵۰۰ واحد سنتی و صنعتی استان تولید شده است.

 او با اشاره به اینکه ارزش گوشت‌های شتر تولید شده ۲۹۴ میلیارد تومان است. عنوان کرد: این میزان تولیدات نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است. 

شبانی تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم عنوان کرد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: گوشت‌های تولید شده علاوه بر نیاز داخل به خارج از استان به صورت زنده به استان‌های اصفهان، یزد، شیراز و خراسان رضوی ارسال می‌شود. 

شبانی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی دومین قطب پرورش شتر کشور را داراست و ظرفیت ویژه‌ای در این موضوع دارد گفت: چرخه فرآوری کامل شتر در استان صورت نمی‌گیرد.

بیش از ۳۷ هزار نفر شتر در خراسن جنوبی وجود دارد.