اولین هواپیمای حامل تدارکات نظامی آمریکا وارد تل‌آویو شد + فیلم

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی می‌گوید یک هواپیمای آمریکایی با محموله‌ای از خودرو‌های زرهی برای ارتش رژیم اشغالگر در فرودگاه «بن گوریون» تل‌آویو فرود آمده تا جایگزین خودرو‌های زرهی شود که پیش‌تر در هفتم اکتبر و آغاز نبرد «طوفان الاقصی» آسیب دیده بودند.

به گزارش نشریه تایمز اسرائیل، وزارت جنگ رژیم اشغالگر گفت محموله‌های بعدی شامل تجهیزات مهندسی مکانیک، کامیون و آمبولانس‌های زرهی خواهد بود.

گفتنی است، این در حالی رخ می‌دهد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز گذشته و ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس امروز (پنجشنبه) به سرزمین‌های اشغالی سفر کردند تا حمایت خود را از حملات این رژیم به مردم بی‌گناه غزه نشان دهند.

آمریکا یکی از حامیان جدی رژیم صهیونیستی در درگیری‌های غزه بوده که به گفته بسیاری از تحلیلگران، رفته رفته شکل «نسل‌کشی» به خود گرفته است. بایدن روز گذشته اعلام کرد طی روز‌های آینده از کنگره خواهد خواست لایحه بسته‌های کمکی تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی را تصویب کند.

{$sepehr_media_18425034_400_300}