طوفان الاقصی پایان رژیم صهیونیستی است

حجت الاسلام اکرمی در تجمع اقشار مختلف مردم در حمایت از مردم فلسطین با تمجید از گفتمان مقاومت و با اشاره به وعده‌های صادق رهبر معظم انقلاب در مورد نابودی اسرائیل گفت: مقاومت تنها تکیه‌گاه مطمئن برای اتکای مظلومان است که روز به روز بر گستره آن افزوده می‌شود.

وی افزود: اگر مجاهدان فلسطین صبر و مقاومت کنند، قطعا نصرت الهی بیش از پیش شامل حالشان شده و به‌فضل الهی رژیم منحوس اسرائیل از بین خواهد رفت.

وی گفت: امروز مبارزان فلسطینی روز به‌روز قوی‌تر شده و از مبارزه با سنگ و چاقو به موشک و پهپاد رسیده‌اند و رژیم صهیونستی روز به‌روز به مرگ خویش نزدیک شده و رو به‌زوال است.

در ادامه این مراسم حاضرین شعارفلسطین فلسطین حمایتت می‌کنیم حمایت از فلسطین حمایت از اسلام است و مرگ بر اسرائیل و مرگ برآمریکا سردادند.