ناشناس، دارندگان سلاح غیر مجاز را معرفی کنید

ابوالفضل فرحبخش در حاشیه جلسه شورای پیشگیری از وقوع بزه شهرستان زرند اظهار داشت: متعاقب فراخوان تحویل داوطلبانه سلاح‌های غیر مجاز در شهرستان از سوی دارندگان سلاح غیر مجاز و استفاده از ارفاقات قانونی ویژه آن ها، در صورت دستگیری اراذل و اوباش و کشف سلاح از آن ها، به این جرایم به فوریت رسیدگی و رای بازدارنده صادر خواهد شد.

وی با تاکید بر اجرای طرح جمع آوری سلاح‌های غیرمجاز گفت: با توجه به ارائه مهلت از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند مبنی بر تحویل سلاح برای بهره مندی از رأفت و تخفیفات قانونی، دارندگان این نوع سلاح‌ها از فرصت به وجود آمده استفاده کنند؛ چرا که صورت سیاست جنایی مقنن ایرانی در قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز، برخورد شدیدی را بر رفتار متخلفین، ترتب داده است که به طور قطع در صورت همکاری نکردن و تحویل ندادن سلاح، اعمال خواهد شد.

رئیس دادگستری زرند تصریح کرد: به طور قطع دستگاه قضایی در کنار نگاه توام با رأفت با دارندگان نادم سلاح غیر مجاز، هیچ گونه اغماضی با افرادی که با سلاح غیر مجاز قدرت نمایی می‌کنند و به جرائم خشن دامن می‌زنند، نخواهد داشت.

 فرحبخش با تشریح اجرای طرح گفت: در راستای برنامه ابلاغی سلاح و مهمات از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، اجرای این برنامه در دستور کار دادسرای شهرستان قرارگرفته و با همکاری نهاد‌های اطلاعاتی و نیروی انتظامی نسبت به شناسایی و جمع آوری سلاح‌های غیر مجاز اعم از جنگی و شکاری اقدام خواهد شد.

رئیس دادگستری زرند در پایان تصریح کرد: پرونده‌های تشکیل شده در خصوص سلاح‌ها پس از انجام تحقیقات و رسیدگی اولیه به دادگستری ارسال و با توجه به اهمیت موضوع و جدیت دستگاه قضایی برای مقابله با دارندگان سلاح غیر مجاز، به طور قطع رای و مجازات بازدارنده صادر خواهد شد و به همین دلیل توصیه ما برای تخفیف مجازات تحویل داوطلبانه سلاح در راستای پویش #نه_به_سلاح_غیر_مجاز است.