۲۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به بیماران خاص و صعب‌العلاج پرداخت می‌شود

علیرضا اصغرزاده با اشاره به اینکه ۳۳ هزار نفر از مردم چهارمحال و بختیاری نشان‌دار شده و تحت پوشش بیمه سلامت هستند، گفت: ۱۳ هزار نفر از بیماران خاص و صعب‌العلاج استان عضو صندوق و بیمه سلامت هستند و از خدمات آن استفاده می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بیماران تحت پوشش بیمه سلامت با توجه به نوع بیماری خود از خدمات درمان و هزینه‌ها بهره‌مند می‌شوند، برخی بیماران هزینه درمان بیماری خود را صفر تا صد دریافت می‌کنند و در برخی مواقع بین ۳۰ تا ۷۰ درصد هزینه درمان پرداخت می‌شود.


بیشتر بخوانید


وی با اشاره به پرداخت وام قرض‌الحسنه به بیماران خاص و صعب‌العلاج استان، افزود: بودجه‌ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه برای بیماران خاص و صعب‌العلاج طبق نامه بانک مرکزی با مسئولیت دو بانک رسالت و پاسارگاد در نظر گرفته شده است.

اصغرزاده اضافه کرد: تا کنون هر بیمار خاص و صعب‌العلاجی که به ۲ بانک رسالت و پاسارگاد جهت دریافت وام قرض‌الحسنه معرفی شده است تسهیلات دریافت نکرده‌اند و این ۲ بانک از پرداخت وام به بیماران خاص و صعب‌العلاج امتناع می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مکاتبات لازم با بانک مرکزی و استانداری انجام شده است، بیان کرد: متأسفانه تا کنون نتیجه‌ای حاصل نشده است و بانک‌های استان راضی به پرداخت وام نشدند.

مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای مهرماه پارسال تا کنون بالغ بر ۶۸ میلیارد تومان هزینه درمان به بیماران خاص و صعب‌العلاج استان پرداخت شده است که قریب به ۵۰ میلیارد آن مربوط به ۶ ماهه نخست امسال است.

منبع: خبرگزاری فارس