صدور ۱۳ پروانه بهره برداری معدن در کردستان

مهدی سیفی باغی خانی از صدور ۳۶۱ فقره پروانه بهره برداری معادن در استان تاکنون خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد، ۱۹۲  واحد فعال، ۶ معدن در حال تجهیز و ۱۶۳ معدن نیز غیر فعال است، .

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان  با اشاره به اینکه در شش ماهه  امسال ۱۳ مورد پروانه اکتشاف در استان صادر شد، افزود: ذخیره قطعی معادن کردستان ۶۰۰ میلیون تن است که ۲۵ گونه ماده معدنی طراحی شده در ۶ گروه که استخراج اسمی این معادن در استان تا کنون ۲۲ میلیون تن است.

وی ادامه داد: در مجموع ۳۶۱ واحد معدنی در استان اشتغالزایی حدود ۵ هزار و ۱۰۰ نفر در واحد‌های معدنی وجود دارد.

سیفی باغی خانی در پایان گفت: با توجه به اینکه استان پتانسیل خاصی در حوزه معدن دارد انتظار می‌رود سرمایه گذار در قالب بسته‌های حمایت شود تا سرمایه گذار هم تولید و هم اشتغالزایی را در استان به نحو احسن انجام دهد.