در شش ماه اول سال رخ داد
رفع تصرف ۱۸۰ هزار مترمربع زمین

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: در شش ماه اول سال ۳۵ مورد تصرف در زمین‌های دولتی تحت پوشش این اداره کل انجام شده بود که با انجام فعالیت‌های شبانه روزی توسط گشت حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان و پیگیری حقوقی انجام شده، با هماهنگی با نهاد‌های قضایی، نظامی و انتظامی رفع تصرف شد.

انعامی ادامه داد: طی این مدت با صدور حکم قضایی و همچنین رفع تصرف فوری از زمین‌های دولتی، حدود ۱۸۰ هزار مترمربع از این زمین‌ها به ارزش بالغ بر یک هزار و ۲۲۴ میلیارد ریال به بیت المال بازگشت.

او افزود: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین خواری با شماره تلفن سامانه گویای چهار رقمی ۱۶۵۶ تماس بگیرند و هرگونه دخل و تصرف و یا تعرض و دخالت در اراضی ملی و دولتی را به یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی مرکزی اعلام کنند.