بستر‌های فرهنگی و اجتماعی بوشهر غنی از قصه‌هاست

به گفته‌ی سمیه رسولی؛ رئیس بیست و پنجمین جشنواره قصه‌گویی در استان بوشهر زمان برگزاری این جشنواره در استان ۲۰ تا ۲۲ آبان ماه خواهد بود.

وی قصه و قصه‌گویی را بخش مهمی از فرهنگ عامه دانست و بستر فرهنگی و اجتماعی استان بوشهر را غنی از قصه‌های مختلف عنوان کرد و گفت: در جشنواره امسال بخش ویژه‌ای به نام نامداران وجود دارد که استان بوشهر با توجه به بزرگمردان و شیرزنانی که داشته و دارد میتواند حضور فعال و پررنگی در این بخش داشته باشد.

رسولی، ضمن اشاره به تاریخ پر هویت استان در حوزه مقاومت عنوان کرد: رئیسعلی دلواری، زائر خضر خان اهرمی، خالو حسین دشتی، نادر مهدوی و... هر کدام رشادت‌ها و شهامت‌ها و جوانمردی‌هایی داشته اند که خود قصه بلندی دارد و قصه گویی و روایت ان‌ها به سبک قصه میتواند در ماندگاری آن‌ها اثر گذار باشد.

در پی اجرای مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی به دنبال مردمی شدن و حضور اقشار مختلف جامعه در این جشنواره هستیم و بی شک حضور خانواده‌ها در این جشنواره در استان‌ها به قوی‌تر شدن این فرهنگ کمک خواهد کرد و گسترش خواهد داد.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان بوشهر با تاکید بر هم افزایی ادارات و نهاد‌های فرهنگی در استان برای برگزاری هرچه قوی‌تر و با کیفیت‌تر جشنواره قصه‌گویی گفت تعاملات بسیار خوبی بین کانون پرورش فکری و صداوسیمای استان وجود دارد که ضمن قدردانی از این تعاملات باید اعلام کنم قصد داریم از این ظرفیت به نفع قصه گفتن‌ها و قصه شنیدن‌های بچه‌های استان استفاده کنیم و از دریچه دوربین صدا و سیما قصه‌های کهن را به گوش آن‌ها برسانیم.

لازم به توضیح است بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در مرحله استانی در آبان ماه و در مرحله کشوری در دی ۱۴۰۲ با شعار «با قصه لبخند بسازیم» برگزار خواهد شد.