هتاکی مجدد به قرآن کریم در سوئد

سلوان مومیکا، پناهجوی عراقی‌الاصل ساکن سوئد که پیش از این نیز اقدام به هتک حرمت قرآن کریم کرده بود، این بار در شهر «مالمو» سوئد یک نسخه از قرآن را آتش زد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، پلیس سوئد ۳ نفر از کسانی را که سعی داشتند مانع این اقدام شوند را دستگیر کرده است. 

پلیس سوئد مجوز این اقدام را روز گذشته صادر کرده بود. رسانه‌های سوئدی از همان زمان اعلام کردند ساکنان شهر مالمو نگران وضع موجود شده‌اند. 

مومیکا در ماه‌های اخیر چندین بار اقدام به قرآن سوزی کرده و واکنش‌های زیادی را در جهان برانگیخته است. او حتی در ۲۸ ژوئن و مصادف با یکی از اعیاد بزرگ مسلمانان در مقابل مسجد اصلی استکهلم این اقدام خصمانه را با مجوز پلیس انجام داد.

عراق پیش از این خواستار استرداد مومیکا شده تا بتواند او را محاکمه کند. اقدامات او سبب خشم مسلمانان جهان شده و بحران سیاسی جدیدی را برای سوئد رقم زده است.