تولید ۳۴ هزار تن گوشت سفید در واحد‌های مرغداری استان قزوین

علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت:۳۴ هزار تن گوشت سفید مرغ در واحد‌های مرغداری استان تولید شه است.

وی افزود: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که۳۲ هزار و ۴۶ تن بود رشد ۶ درصدی داشته است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: همچنین در شهریور ماه امسال ۳ میلیون و ۸۹۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است.

رمضانپور بیان داشت: در حال حاضر۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.

وی یادآور شد: شهرستان قزوین بیشتر پراکنش واحد‌های تولیدی مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه را دارد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از اهدافی است که کارشناسان جهاد کشاورزی در واحد‌های تولید همواره نظارت و مد نظر قرار می‌دهند.

این مسئول یادآور شد: استان قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور دارد و واحد‌های پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز استان بخشی از نیاز بازار استان‌های همجوار را نیز تأمین می‌کنند.