اهدای بیش از ۱۲ هزار واحد خون

 

مهدی‌زاده مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: ۱۵ هزار و ۱۷۵ نفر در ۶ ماهه نخست امسال در استان برای اهدای خون مراجعه کرده اند که از این تعداد مراجعه، ۱۲ هزار و ۶۷۷ نفر موفق به اهدای خون شدند و این آمار در ۶ ماه نخست پارسال ۱۱ هزار و ۹۹۳ نفر بود.

او افزود: امسال از بین اهداکنندگان خون ۱۱ هزار و ۸۳۶ نفر مرد و ۸۴۱ نفر زن بوده‌اند.

مهدی‌زاده بیان کرد: ۷ هزار و ۵۶۴ نفر از افرادی که امسال موفق به اهدای خون شدند جزو اهداکنندگان مستمر هستند و هزار و ۷۵۴ نفر نیز اولین بار خون اهدا کردند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین امسال ۴۴۲ نفر برای اهدای پلاکت به پایگاه‌های انتقال خون استان مراجعه کردند که ۳۵۳ نفر موفق به اهدای پلاکت شدند و مراجعه برای اهدای پلاک نسبت به پارسال افزایش و اهدا کاهش داشته است.


بیشتر بخوانید


او عنوان کرد: علاوه بر تأمین خون تمامی مراکز خراسان جنوبی حدود ۳۵ درصد خون اهدایی استان به شبکه ملی خون رسانی ارسال می‌شود.

مهدی‌زاده تصریح کرد: متوسط کشوری اهدای خون ۲۰ درصد و این شاخص در خراسان جنوبی علیرغم پراکندگی جغرافیایی و وجود چهار مرکز اهدای خون ۲۶.۶ درصد است.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی اظهار کرد: امکانات انتقال خون در شهرهای بیرجند، قاین، فردوس و طبس مستقر است و در سایر مناطق تلاش شده از طریق تیم‌های سیار خون‌گیری انجام شود اما یکی از مطالبات مردم همواره احداث پایگاه انتقال خون در نقاط مختلف استان بوده است.