واشنگتن پست: کی‌یف متحمل تلفات زرهی سنگین در جبهه زاپوروژیه شد

 نشریه آمریکایی واشنگتن پست به نقل از یک افسر نظامی اوکراین گزارش داد که کی‌یف تعداد قابل توجهی از خودرو‌های زرهی تامین شده غرب را در تلاش برای شکستن دفاع مستحکم روسیه در بخش جنوبی جبهه از دست داده است.

یکی از فرماندهان یگان حمله هوایی اوکراین که نامش فاش نشده است، می‌گوید که کی‌یف در منطقه زاپوروژیه در نزدیکی شهرک‌های روباتینو و وربوویه، حملات بسیار شدیدی دیده است، البته به گفته او این درگیری‌ها ملایم بوده است، اما این پیشرفت در خودرو‌های نظامی از جمله خودرو‌های رزمی پیاده نظام آلمانی ماردر و استرایکر آمریکا تلفات بالایی داشته و بدون ارائه آمار دقیق گفت که «تجهیزات زیادی در آنجا از بین رفته است.»

این فرمانده همچنین در بخشی دیگر از اظهارات خود گفت که نیرو‌های اوکراینی در طول مسیر خود با پدافند‌های جدی مواجه شده‌اند و گفت: «فقط باید درک کنید که مین‌های ضد تانک و اشباع نیرو‌های دشمن وجود دارد، این بسیار بزرگ است.»

روز شنبه، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیرو‌های مسکو در یک هفته گذشته در مجموع هشت حمله با سه تیپ اوکراینی به مواضع آن‌ها در نزدیکی روباتینو و وربوویه را دفع کردند. این سازمان اعلام کرد که کی‌یف تنها در آن منطقه بیش از ۵۱۵ سرباز، ۲۴ زره پوش و ۱۹ خودروی معمولی و همچنین ۳۵ قطعه توپ را از دست داده است.