اهدای عضو جوان مرگ مغزی مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد

ابراهیم خالقی گفت: در هزار و سیصد و شصت و نهمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "امیرمحمد نوروزی"، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان رضوی مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش در بیمارستان منتصریه مشهد تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

وی ادامه داد: کلیه‌های زنده یاد نوروزی در بیمارستان منتصریه به پسر نوجوان ۱۴ ساله ساکن قوچان و دختر جوان ۱۸ ساله ساکن تربت جام که سال‌ها از نارسایی کلیه رنج می‌بردند و با دیالیز تحت درمان بودند اهدا و پیوند شد.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این جوان مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه به بانویی ۳۷ ساله ساکن زاهدان که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد پیوند شد.

خالقی افزود: قرنیه‌های این جوان مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.