آماده‌باش مدیران سرخه برای خدمات‌رسانی به زائران رضوی

 کرمانی، فرماندار شهرستان سرخه  در جلسه خدمات سفر شهرستان سرخه گفت: از همه مدیران، کارکنان ادارات و همه عوامل اجرایی سرخه که از ابتدای طرح تابستانه تا اربعین حسینی تلاش کرده‌اند تا مسافران و زائران در محورهای مواصلاتی این شهرستان خدمات مطلوبی دریافت کنند، تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به مراسم مذهبی در روزهای پایانی ماه صفر و مصادف شدن این ایام با شهادت امام رضا (ع) و عزیمت دلدادگان آن حضرت به مشهد مقدس خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش آمار تردد در محورهای مواصلاتی شهرستان سرخه در ایام پیش‌رو، لازم است تا همه امکانات امدادی و رفاهی برای خدمات‌دهی مطلوب و مناسب به مسافران و زائران آماده باشد.

فرماندار سرخه افزود: لازم است دستگاه‌های عضو کمیته مدیریت بحران سرخه جهت هرگونه خدمات در زمان بحرانی از آمادگی بالایی برخوردار باشند.