راه اندازی مرکز نگهداری سگ‌های بلاصاحب در آمل

مهدی قاسمی رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل گفت: مرکز نگهداری سگ‌های بلاصاحب در منطقه پاساکش راه اندازی شده و سالن‌های مخصوص نگه داری سگ‌های نر و ماده، اتاق واکسیناسیون و عمل همراه با امکانات لازم آماده گردیده است.

او افزود: این سازمان با عزم جدی پیگیر وضعیت ساماندهی سگ‌های بلاصاحب است.

قاسمی ادامه داد: اکیپ جمع آوری سگ‌های بلاصاحب با خودرو مخصوص در شهر نسبت به جمع آوری این سگ‌ها اقدام کرده و سپس به مرکز انتقال می‌دهند که غذادهی به طور مستمر و همه روزه انجام می‌شود.

او گفت: واکسیناسیون سگ‌های بلاصاحب باهمکاری اداره دامپزشکی و انستیتوپاستور به طور مرتب انجام می‌شود و نسبت به فضاسازی این مرکز همراه با کاشت ۱۰۰ اصله درخت اقدام گردیده است.

قاسمی گفت: این مرکز هنوز هم در حال تجهیز است که تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بهترین مرکز نگه داری سگ‌های بلاصاحب را ایجاد کنیم.