رگبار و بارشهای محلی پدیده جوی غالب در زنجان است

حسین سلطانی با بیان اینکه هم اکنون آسمان اغلب مناطق استان زنجان صاف است، گفت: از بعدازظهر شاهد وزش باد در استان خواهیم بود که در برخی ساعات سرعت آن به حد نسبتا شدید خواهد رسید.

 

وی یادآورشد: از فردا پنجشنبه شرایط جوی پایداری در استان خواهیم داشت و به لحاظ دمایی نیز مردم زنجان طی روزهای آینده افزایش نسبی دما را تجربه خواهند کرد.

 

سلطانی دمای فعلی هوای زنجان را ۲۲ درجه سانتیگراد ذکر کرد و گفت: این میزان دما نسبت به روز گذشته در همین ساعت ۲ درجه کاهش یافته است.

 

وی با اشاره به میزان نوسان دمای هوای شهرهای مختلف استان، خاطرنشان کرد: طی شبانه روز گذشته کمینه و بیشینه دمای هوای زنجان ۱۵ و ۳۳ درجه، ابهر ۱۶ و ۳۲ درجه، خرمدره ۱۸ و ۳۳ درجه، آببر ۲۵ و ۳۸ درجه، سلطانیه ۱۴ و ۳۴ درجه، قیدار ۱۸ و ۳۱ درجه و ماهنشان ۲۲ و ۳۶ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

 

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روز و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته مستقر هستند.

 

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شود.