ایجاد زنجیره ارزش در چرخه تولید لبنیات در گیلان

استاندار گیلان در حاشیه بازدید از صنایع شیر گیلان، بااشاره به ظرفیت‌های مهم استان در تولید محصولات کشاورزی و لبنی گفت : یکی از این ظرفیت‌های تاثیرگذار و توسعه محور به ویژه در گیلان ، ایجاد زنجیره ارزش در چرخه تولید لبنیات است.

دکتر اسدالله عباسی ، باتاکید بر تحقق شعار سال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، افزود: حمایت از صنایع موفق و توسعه تجهیزات و ماشین آلات برای افزایش بهره‌وری ، گامی مهم در تحقق یافتن رشد تولید و افزایش اشتغال محسوب می‌شود.

وی گفت: با کامل کردن چرخه تولید و حمایت همه جانبه از تولیدات دانش بنیان ، باید برای شکل‌گیری هدف والا و اثربخشِ تولید و عرضه محصول ، از مزرعه تا سفره برنامه‌ریزی و اقدام کرد.

مدیرعامل صنایع شیر ایران (پگاه) نیز در حاشیه این بازدید، با اشاره به ۲۸ شرکت تولیدی فعال در این صنایع گفت: ۸ شرکت تولیدی از جمله شرکت کشت و صنعت گیلان ، در بورس کشور فعال است.

عبدالامیر باروتکوب بر ظرفیت‌های مناسب گیلان برای توسعه و پیشرفت این صنعت اشاره کرد و افزود: کشت و صنعت پگاه گیلان این ظرفیت را دارد که با افزایش دام‌های مولد ، تولید محصولات و تنوع آن را برای عرضه به بازارهای مختلف به ویژه بازار گیلان افزایش دهد.