رعایت نکات تغذیه در فصل گرما ضروری است

 شبنم دالوند رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در رابطه با تغذیه در گرمازدگی اظهار داشت: هنگام گرما سیستم بدن با تعریق سعی دارد دمای بدن را کاهش دهد لذا بدن آب زیادی از دست میدهد.
وی افزود: صرف نظر از اینکه چقدر فعال هستید، مایعات فراوان بنوشید و برای نوشیدن صبر نکنید تا تشنه شوید.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: همچنین باید از نوشیدنی‌های بسیار شیرین و کافئین دار پرهیز کرد چراکه مصرف این نوشیدنی‌ها در واقع باعث از دست دادن مایعات بدن می‌شوند.

دالوند با اشاره به اینکه تعریق شدید نمک و مواد معدنی را از بدن خارج می‌کند، گفت: برای جبران مواد معدنی بدن، یک نوشیدنی حاوی مقدار اندکی نمک با کمی لیمو ترش همراه خاکشیر یا تخم شربتی می‌تواند جایگزین نمک و مواد معدنی باشد که با تعریق از بین میرود.
وی ادامه داد: همچنین افرادی که دیابت، فشار خون بالا یا سایر بیماری‌های مزمن را دارند بهتر است از مصرف نمک اجتناب کرده و کمی آبلیمو و خاکشیر یا تخم شربتی مخلوط با آب مصرف کنند.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه عنوان کرد: مصرف میوه‌ها و بویژه سبزی‌ها به تامین آب بدن کمک میکند لذا در روز‌های گرم سال از این اقلام غذایی در برنامه خود بیشتر استفاده کنید.

دالوند اظهار داشت: مصرف بیش از اندازه پروتئین‌های حیوانی، شکلات، قهوه و شیرینی باعث کم آبی در بدن میشوند بنابراین بهتر است مصرف این اقلام محدود شود.