افزایش ۳۹ درصدی جوجه ریزی در آذربایجان شرقی

آقای رئوف با بیان اینکه نیاز روزانه استان آذربایجان شرقی۳۰۰ تن گوشت مرغ است گفت: میزان جوجه‌ریزی انجام یافته در خرداد ماه امسال با افزایش  ۳۹ درصدی نسبت به جوجه ریزی ماه قبل روبرو بوده و تاکنون متوسط تولید روزانه یا هفتگی گوشت مرغ در آذربایجان شرقی بیش از نیاز استان است.

وی افزود: میزان جوجه ریزی یاد شده در واحدهای مرغداری گوشتی استان در خرداد ماه امسال به مقدار تعهد استانی تعیین شده رسیده و به اندازه کافی تولید گوشت در مرداد ماه فراهم شده است.

وی ادامه داد: میزان جوجه ریزی در خرداد ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل هم ۱۷ درصدی افزایش داشت.

آقای رئوف گفت: پیش بینی می‌شود با این روند جوجه ریزی هیچ مشکلی از بابت تامین گوشت مرغ مصرفی مورد نیاز استان در ۲ ماه آینده وجود نداشته باشد.