افتتاح اولین مرکز درمان ناباروری سطح دو استان

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن تاکید بر ارایه خدمات تخصصی درمان ناباروری با تعرفه دولتی برای زوجین نابارور در استان افزود: هدف دانشگاه از راه اندازی مراکز دولتی درمان ناباروری حمایت و درمان زوجین نابارور با رویکرد توجه به قانون جوانی جمعیت و اهمیت فرزندآوری در پیشگیری از کهنسالی کشور است. 

وی ادامه داد: هزینه‌های درمان ناباروری در بخش خصوصی برای خانواده‌ها سنگین است و نیاز است مراکز تخصصی از این دست با پوشش بیمه‌ها و تعرفه دولتی مثل مرکز درمان ناباروری کمالی و این مرکز که در غرب استان البرز راه اندازی شده است، فعالیت داشته باشند. 

 صیادی تصریح کرد: در این مرکز کلیه خدمات تشخیصی، درمانی و آزمایشگاهی با حضور متخصصین زنان و اورولوژی در سطح دو انجام می‌شود و برای ارایه درمان‌های تخصصی‌تر مثل اعمال جراحی در این خصوص به مراکز سطح سه استان مثل مرکز درمان ناباروری کمالی ارجاع داده میشود.