افزایش جوجه ریزی در مازندران

حسن عنایتی کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۴ میلیون قطعه‌ای در واحد‌های مرغداری استان مازندران تیرماه امسال خبر داد و گفت:میزان جوجه ریزی تیرماه امسال استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد افزایش داشته است.

او افزود: مازندران تامین کننده بخشی از گوشت سفید استان تهران و سایر استان هاست و روزانه حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ تن از مرغ استان تهران از طریق مازندران تامین می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۱ درصد گوشت سفید کشور در مازندران تولید می‌شود و این استان رتبه نخست تولید را در کشور به خود اختصاص داده است.