در پی هتک حرم به ساحت قرآن کریم
الازهر، تحریم محصولات ساخت سوئد را خواستار شد

الازهر مصر اعلام کرد هرگونه سهل انگاری و بی توجهی به این اقدام توهین آمیز و خودداری از اتخاذ موضع جدی و قاطع در برابر آنچه که سوئد انجام می‌دهد به منزله حمایت از ارتکاب این گونه جرائم است.

الازهر، تحریم محصولات ساخت سوئد را خواستار شد به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‏، به نقل از تلویزیون المیادین، الازهر مصر ادامه بی حرمتی به قرآن کریم در سوئد را محکوم کرد و تحریم محصولات سوئدی را خواستار شد.

الازهر مصر با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: رویکرد مقامات سوئد در صدور مجوز و اعلام موافقت خود با آتش زدن کتاب خدا بیانگر سیاست‌های آشفته و رفتار افراطی و کینه توزانه آنان و حمایت از تروریسم است.

الازهر مصر افزود: هر گونه سهل انگاری و بی توجهی به این اقدام توهین آمیز و خودداری از اتخاذ موضع جدی و قاطع در برابر آنچه که سوئد انجام می‌دهد به منزله حمایت از ارتکاب این گونه جرائم است.