فعالیت ۷۰ مرکز کارآفرینی در آذربایجان شرقی

آقای باقری فرح بخش با اشاره به فعالیت ۷۰ مرکز کارآفرینی در آذربایجان شرقی گفت:در این مراکز حدود ۱۴۰ نفر فعالیت می‌کنند.

وی گفت:این مراکز زیر نظر نهاد ریاست جمهوری یا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی فعالیت می‌کنند. 

وی با بیان اینکه کار آفرین کسی هست که فرصت‌ها را شناسایی و تهدید‌ها را تبدیل به فرصت می کند گفت:در حیطه کارآفرینی با ۴ حوزه در ارتباط هستیم استارت آپ‌ها که در جهت تولید راه حلی نوآورانه و دوام پذیر برای رفع یک نیاز در بازار شکل می‌گیرند شتاب دهنده‌ها  که در جهت کمک و پشتیبانی از افراد دارای ایده فعالیت می‌کنند فضای مشترک فضایی که سرمایه گذار در اختیار افراد دارای ایده قرار می‌دهد و در آن فضا باهم فعالیت می‌کنند کافه کارآفرینی فضایی صمیمی که در آن افراد سرمایه دار و دارای ایده دور هم جمع شده و به بحث و گفتگو می‌پردازند.

رئیس انجمن صنفی کارآفرینان استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تمامی این حوزه‌ها به دنبال حمایت از افراد کارآفرین در استان هستیم گفت:اعطای تسهیلات، تجلیل از کارآفرینان برتر و واحد‌های نمونه و... برخی دیگر از فعالیت این انجمن در جهت حمایت از کارآفرینان می‌باشد.

وی گفت:شرکت‌های دانش بنیان در تمام مناطق و مراکز کارآفرینی با داشتن مجوز سرزمین مادری در مناطق آزاد معاف از مالیات هستند.

وی گفت:این انجمن در تلاش است با رفع قوانین دست و پا گیر و حمایت‌های مالی و حقوقی از کارآفرینان زمینه فعالیت این افراد را در استان تسهیل کند.

وی ابراز امیدواری کرد تا با ایجاد سامانه ثبت ایده زمینه فعالیت کارآفرینان تسهیل شود.