رد شایعه استفاده از اتوبوس‌های دست‌دوم در تبریز

آقای عباس نژاد ضمن رد اخبار منتشره در برخی خبرگزاری‌ها در مورد فعالیت اتوبوس‌های فرسوده سایر کلانشهر‌ها در تبریز گفت: هیچ اتوبوسی خارج از خودرو‌های سازمانی این شرکت در ناوگان حمل و نقل درون شهری تبریز فعالیت نمی‌کند.

وی گفت: خبر مذکور به دلیل تشابه آرم یکی از شرکت‌های حمل و نقل درون‌شهری بخش خصوصی اتوبوسرانی تبریز با یکی از کلانشهر‌ها بوده است و طبق قرارداد جاری از اتوبوس‌های شرکت واحد تبریز برای خدمات دهی به شهروندان استفاده می‌کند.

آقای عباس نژاد تاکید کرد: اتوبوس‌های با عمر بالا و فرسوده با اتمام قرارداد به تدریج از خطوط خارج و جای خود را به اتوبوس‌های نو می‌دهند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه با اشاره به خرید ۱۴۷ دستگاه اتوبوس از سال ۱۴۰۱ تاکنون و نیز آزادسازی ۵۲ دستگاه اتوبوس سرویس کارخانجات و شرکت‌ها و تزریق آن‌ها به خطوط کم برخوردار و مشکل‌دار گفت: علاوه بر موارد فوق با تلاش‌های شهردار تبریز و مساعدت اعضای شورای اسلامی شهر طی امسال نیز خرید ۱۵۰ دستگاه اتوبوس نو به تصویب رسیده است که گامی اساسی در استمرار نوسازی ناوگان و جبران عقب ماندگی‌های گذشته می‌باشد.