افزایش نشاط اجتماعی روستاییان با احداث ۴ زمین چمن مصنوعی

مالکی نژاد با اشاره به اهمیت ورزش در روحیه جوانان و نوجوانان بیان کرد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی نقش بسزایی در ایجاد نشاط اجتماعی دارد که همواره مورد توجه است

وی ادامه داد: در حال حاضر چهار زمین چمن مصنوعی با مشارکت خیرین و اهالی روستا‌ها و همچنین همکاری بنیاد علوی در روستا‌های نصرآباد، بین آباد در بخش مرکزی و روستا‌های بصیران و گل در بخش ماژان دردست احداث است.

مالکی نژاد با بیان اینکه اهالی روستای نصرآباد با جذب کمک خیرین و بنیاد علوی در کمترین زمان این زمین چمن مصنوعی را به مساحت هزار و ۵۰۰ متر مربع آماده کرده اند، افزود: این زمین در مراحل پایانی نصب چمن قرار دارد و تا هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه کار نصب چمن روستای بین آباد تا پایان هفته انجام خواهد شد، گفت: آماده سازی زمین‌های چمن مصنوعی روستا‌های بصیران وگل در بخش ماژان حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا پایان تیر ماه کار نصب آن چمن انجام می‌شود.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان خوسف ادامه داد: با بهره برداری از این چهار زمین چمن مصنوعی تا دهه فجر زمین‌های چمن مصنوعی شهرستان به هفت زمین چمن خواهد رسید.