فعالیت ۴۰ میدان عرضه دام در مازندران

دکتر حمزه آقاپور کاظمی سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته ۴۰میدان عرضه دام در استان برای خرید دام عید سعید قربان شروع به فعالیت کردند.

او افزود: ۱۰۱ اکیپ از ناظرین بهداشتی و شرعی در این مراکز آماده خدمت رسانی به مردم هستند و مردم می‌توانند از خدمات دامپزشکی نظیر معاینه دام پیش از خرید آن بهره ببرند.

سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران ادامه داد: گروه‌های ثابت و سیار دامپزشکی متشکل از ۵۹ دامپزشک و ۷۶ ناظر دامپزشکی و ۳۰ ناظر شرعی از ۷صبح تا ۱۹ روز چهارشنبه و از صبح روز عید قربان تا ساعت ۱۳ این روز آماده خدمت رسانی است

دکتر حمزه آقاپور کاظمی گفت: مردم جهت جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک خطر ناک دام و انسان حتما دام خود را از این مراکز دریافت کنند تا خدا نکرده کسی بیمار نشود و انشالله این روز خیر با خاطرات خوش اتمام یابد.

سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران با تاکید بر کشتار دام در کشتارکاه‌های استان افزود: ۹ کشتارگاه ثابت در استان آماده کشتار دام هم استانی‌ها هستند و ناظرین دامپزشکی بر کشتار بهداشتی و شرعی نظارت می‌کنند