۱۲۰۰ نفر از کارکنان شهرداری اهواز تبدیل وضعیت شدند
۱۲۰۰ نفر از کارکنان شهرداری اهواز تبدیل وضعیت شدند

رضا امینی شهردار اهواز با اشاره به ایجاد سامانه نیروی انسانی برای مدیریت و شفافیت در حوزه نیروی انسانی در شهرداری اهواز گفت: ازدیاد نیروی انسانی راه هرگونه استخدام جدید در شهرداری را مسدود کرده است مگر با تصویب شورای اسلامی شهر برای مواردی مانند آتش نشانی که نیازمند نیروی کار هستیم که مراحل اداری برای دریافت مجوز از سازمان امور استخدامی در حال انجام است.

وی درباره پرداخت حقوق کارکنان شهرداری نیز گفت: روال پرداخت حقوق در شهرداری در گذشته به گونه‌ای بود که ابتدا حقوق شهردار، سپس مدیران و کارمندان پرداخت و در نهایت گاهی با تاخیر ۲ ماه حقوق کارگران پرداخت می‌شد، اما اکنون این روال برعکس شده به گونه‌ای که ابتدا حقوق کارگران، سپس کارمندان و در مرحله آخر حقوق مدیران و شهردار پرداخت می‌شود.

سرانه فضای سبز اهواز کمترین در میان کلانشهر‌ها

امینی در خصوص وضعیت فضای سبز اهواز نیز توضیح داد: سرانه فضای سبز اهواز در میان کلانشهر‌های ایران کمترین میزان است که مهمترین دلیل آن نبود شبکه آبیاری آب خام در اهواز است. بر اساس مطالعات انجام شده برای اینکه تمام آیلند‌ها و حاشیه‌های معابر شهر اهواز را با فضای سبز به ویژه گیاهان مثمر پوشش دهیم نیازمند یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان هستیم.

وی با اشاره به کاهش تنوع در فضای سبز اهواز بیان کرد: باید به درختان بومی مانند نخل، بلوط، کنار و سایر درختان بومی توجه بیشتری شود. نهضت درختکاری برای فصل درختکاری پیش بینی شده است برای این کار در تلاش هستیم که با ایجاد مقدمات لازم و توسعه شبکه آب خام، آبیاری با تانکر را به حداقل برسانیم و روش‌های آبیاری را تغییر دهیم چرا که آبیاری با تانکر علاوه بر هزینه بر بودن برای فضای سبز نیز مضر است.

شهردار اهواز با اشاره به اینکه شبکه آب خام مهمترین عنصر ارتقای فضای سبز است، اضافه کرد: برای باز زنده سازی ۱۰۵ هکتار حاشیه کارون در حال انعقاد تفاهم نامه هستیم که شروع آن با سپاه است؛ علاوه بر آن با فولاد خوزستان نیز در حال رایزنی برای این کار هستیم.