ملاقات مردمی رئیس دیوان عالی کشور در مرکز ارتباطات مردمی

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضوی مقدم در جریان این ملاقات مردمی به همراه دکتر صدقی معاون نظارت و بازرسی دیوان عالی کشور ضمن بررسی دقیق پرونده‌ها و اوراق قضایی، پاسخگوی درخواست‌های ۲۰ نفر از مراجعین شد.

رئیس دیوان عالی کشور در ارتباط با برخی پرونده‌ها و درخواست‌های مطروحه در چارچوب قانون دستور پیگیری به مراجع مربوطه صادر کرد و در خصوص تقاضای مراجعان برای درخواست اعاده دادرسی ارشادات لازم را ارائه کرد.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضوی مقدم در ارتباط با پرونده کثیرالشاکی رامک خودرو دستوراتی در چارچوب مقررات صادر کرد.

گفتنی است؛ برنامه دیدار مردمی رئیس دیوان عالی کشور هر هفته، یک شنبه‌ها در سالن ملاقات مردمی دیوان عالی کشور برگزار می‌شود، این در حالی است که امروز یک‌شنبه –چهارم تیرماه- همزمان با هفته قوه قضائیه حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضوی مقدم در مرکز ملاقات مردمی قوه قضاییه حضور یافت و در راستای سیاست‌های کلی قوه قضاییه و تکریم ارباب رجوع، پاسخگوی مراجعان بود.