سرمازدگی و تگرگ؛ بلای جان باغ‌های شاهرود

آقابیگی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود اظهار کرد: برداشت آلبالو و گیلاس از حدود هزار و ۵۰ هکتار از باغات این شهرستان آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: برداشت محصول از اواسط خردادماه آغاز شده است و تا پایان تیرماه با توجه به کوهستانی و سردسیر بودن منطقه ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با اشاره به میزان بارور بودن این باغات گفت: بیش از ۷۸۰ هکتار از این باغات بارور است.

آقابیگی به میزان عملکرد در واحد سطح محصول گیلاس اشاره کرد و گفت: عملکرد متوسط عملکرد محصول در باغات گیلاس ۲/۹ تن در هکتار است.

وی با بیان اینکه عملکرد متوسط عملکرد محصول در باغات آلبالو ۸/۸ در هکتار افزود: پیش‌بینی می‌شود حدود سه هزار و ۳۳ تن محصول گیلاس و سه هزار و ۹۷۰ تن محصول آلبالو از باغات بارور شاهرود تولید و برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود خاطرنشان کرد: با توجه به سرمازدگی و خسارت تگرگ در سال جاری میزان تولید محصولات آلبالو و گیلاس در این شهرستان حدود ۱۵ درصد کاهش عملکرد داشته است که مدیریت تغذیه بهتر (تقویت باغات) توسط بهره‌برداران را می‌طلبد.