پروانه بهره برداری سینما قدس تایباد صادر شد

سوسن محمدزاده رییس گروه سینمایی و سمعی - بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: سینما قدس تایباد متعلق به شهرداری این شهر بود که در زمان شیوع کرونا برای انجام تعمیرات و بازسازی غیرفعال شد و در این مدت نیز فیلم‌های روز سینما‌های کشور از طریق سینما سیار در شهرستان تایباد به نمایش درمی آمد.

وی با بیان این که فعال سازی سینما قدس تایباد از برنامه‌های گروه سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است ادامه داد پس از اتمام بازسازی این سینما، شهرداری تایباد با فردی برای واگذاری سینما به وی قرارداد بسته است و آن فرد نیز مدیر جدید سینما را هم معرفی کرده است.

رییس گروه سینمایی و سمعی - بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: به محض این که پروانه بهره برداری این سینما از تهران به دست گروه سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی برسد روند اداری برای آغاز فعالیت سینما قدس تایباد آغاز می‌شود.