مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی خبر داد؛
آغاز فعالیت قرارگاه‌های جهادی در خراسان‌جنوبی

هنری مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی در حاشیه بازید از گروه جهادی مستقر در روستای امیرآباد بیرجند در جمع خبرنگاران گفت: در سال ۱۴۰۲ فعالیت گروه‌های جهادی را برای اجرای مأموریت‌های جدید در قالب قرارگاه‌های جهادی برنامه‌ریزی کرده ایم.

او افزود: در ایام تابستان قرارگاه‌های جهادی محله‌ای، شهرستانی، پهنه‌ای و استانی را فعال کرده و فعالیت قرارگاه‌ها را از ابتدای تابستان آغاز می کنیم.

هنری بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، پنجشنبه‌های هر هفته تجمیع خدمات رسانی را در مناطق هدف و حاشیه شهر‌ها داریم.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی تصریح کرد: امروز شاهد حضور ۹ گروه جهادی مختلف با ۶۳ جهادگر در روستای امیرآباد بیرجند بودیم.

او با بیان این‌که این گروه‌های جهادی شامل عمرانی، مشاوره حقوقی، سبک زندگی، ورزشی، پزشکی (زنان، داخلی، اطفال)، فنی و ... می‌شوند، اظهار کرد: همچنین امروز میزبان یک گروه جهادی از تهران در روستای امیرآباد در حوزه سبک زندگی، خانواده و مشاوره هستیم.  


بیشتر بخوانید


هنری گفت: به طور کلی بر اساس نیازسنجی که در این منطقه انجام شده تمامی گروه‌های جهادی تخصصی مورد نیاز هماهنگ شده و تمرین کار گروهی و قرارگاهی می‌کنند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی به تشکیل گروه جهادی پیشکسوتان نیرو‌های مسلح طی ۶ ماه گذشته اشاره کرد و افزود: امروز در حوزه فعالیت‌های عمرانی شاهد حضور گروه جهادی پیشکسوتان نیرو‌های مسلح نیز هستیم.

او عنوان کرد: نیازسنجی‌های لازم برای خدمت‌رسانی در مناطق هدف از قبل انجام شده و با تجمع گروه‌های جهادی در حوزه‌های مختلف و همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان فعالیت‌های جهادی ارائه می‌شود.