آغاز عملیات اجرایی فضای سبز ناحیه صنعتی رضی

هاشم علایی در مراسم آغاز ایجاد فضای سبز ناحیه صنعتی رضی که با حضور جمعی از مسئولان، خانواده معظم شهدا، واحد‌های تولیدی و اهالی منطقه برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال جاری، احداث ۳ هکتار فضای سبز در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برنامه ریزی و هدف‌گذاری شده است، امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی فضای سبز ناحیه صنعتی رضی با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد ریال هستیم.

او ادامه داد: احداث فضای سبز ناحیه صنعتی رضی با مساحتی بالغ بر نیم هکتار اجرایی خواهد شد که شامل کاشت بیش از ۶۰۰ اصله درخت و درختچه و اجرای شبکه آبیاری به طول ۱/۱ کیلومتر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، از ایجاد ۲۴۰ هکتار فضای سبز در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان تاکنون خبر داد و افزود: توسعه فضای سبز بهترین راهکار ممکن برای کاهش آلودگی‌های محیطی است که این موضوع، ضرورت ایجاد و گسترش هرچه بیشتر فضای سبز در شهرک‌های صنعتی استان را دوچندان می‌کند.