۹ مجروح، قربانی تیراندازی هدفمند در آمریکا

رسانه‌ها می‌گویند در جریان تیراندازی دسته جمعی در سانفرانسیسکو آمریکا چندین قربانی هدف شلیک گلوله قرار گرفتند. 

به گزارش گاردین، مقامات می‌گویند این حادثه ۹ زخمی بر جای گذاشته، اما تلفات جانی نداشته و انتظار می‌رود همه افراد از جراحات خود جان سالم به در ببرند.

پلیس می‌گوید به نظر می‌رسد تیراندازی هدفمند بوده باشد.

اداره مدیریت اورژانس شهر سانفرانسیسکو نیز با انتشار توییتی از مردم خواسته از حضور در خیابان محل حادثه و اطراف آن اجتناب کنند.

هنوز گزارشی مبنی بر دستگیری شخص ضارب منتشر نشده است. 

تیراندازی‌های دسته جمعی آمریکا در مکان‌های عمومی مانند مدارس، مراکز خرید، کلیسا و خیابان‌ها به امری رایج تبدیل شده است. آمار نشان می‌دهد از ابتدای سال جاری میلادی تا ماه مه (۵ ماه) بیش از ۱۴ هزار و ۸۰۰ نفر در نتیجه خشونت‌های مسلحانه در آمریکا از جمله تیراندازی‌های جمعی و حوادث دیگر مانند خودکشی جان خود را از دست داده‌اند.